Skip to main content

Stress: hvad gør man?

Måske er du selv eller en eller flere i din opgangskreds ramt af stress. Det er der en stor sandsynlighed for.

Det gode budskab er, at du kan lære værktøjer og indgå i fællesskaber, der kan inspirere til et liv med gode vaner, og hvor du ikke risikerer at ryge i stressfælden.

Stress er et stort og voksende problem

Stress er desværre mere og mere udbredt i vores samfund. Og de unge er allerhårdest ramt. Ifølge Statens Institut for Folkesundhed er stress særligt udbredt blandt unge kvinder, hvoraf næsten halvdelen (47,1%) oplever stress. Af den samlede befolkning er det 18,8 %, der er ramt af stress. Det er mange mennesker, der er tale om. Og som antallet af stressede unge indikerer, stiger problemet år for år. Det er et stressende samfund vi lever i. Og det kan være svært at undgå stress.

En værktøjskasse

I et gruppeforløb med en stress coach kan du få god hjælp til at forstå og håndtere din stress og til at sikre dig, at du ikke lander i stressfælden.

Temaaften

Via Frivilligcenter Rudersdal kan man tilmelde sig såvel en temaaften med den dygtige stresscoach Lisbeth Sonne som et forløb, der strækker sig over 3 onsdage.

På temamødet, der afholdes d. 7. september kl. 19 - 21 på Mantziusgården får du de første redskaber til at teste dit eget stress-niveau og finde vej ned ad stresstrappen, og en bedre balance i livet. Du skal forberede dig på at deltage aktivt og dele dine egne erfaringer. På mødet præsenterer vi dig også for muligheden for at deltage i et gruppeforløb ’Sammen om Stress’.

Lyder det som et godt tilbud, kan du gøre som mange andre, der har fået hjælp til at håndtere stress og tilmelde dig vores temaaften.

Tilmelding

Tilmelding er obligatorisk og foregår via Frivilligcentrets NemTilmeld.

Det er gratis at deltage.

Lisbeth Sonne

Om Lisbeth Sonne

Lisbeth Sonne er certificeret Stress Coach og NLP Master og karriererådgiver og stressrådgiver i egen virksomhed. Lisbeth Sonne har selv været ramt af alvorlig stress i 2015 og 2018, da hun arbejdede med management og ledelse i it-branchen og den finansielle sektor. Dengang tog hun en beslutning om, at hun fremover vil have styr på eget liv og hun lever af at hjælpe andre med at forebygge stress og finde balance i livet.

”Arbejdsliv og privatliv smelter efterhånden sammen for de fleste og nogle gange er det svært at få hverdagen til at hænge sammen. Arbejdet skal passes, karrieren skal passes og hjemmet med børn og familie samt det sociale skal også passes”, siger stresscoach Lisbeth Sonne.


Antal visninger 1806