Skip to main content

Invitation til foreningsmøde

Foreningsmøde om pårørende

Pårørendepolitik og børn som pårørende er på programmet, når foreninger med patienter og pårørende som målgruppe mødes den 21. august kl. 16.30 – 18.30
 
Foreninger og frivilliggrupper som har patienter og pårørende som målgruppe er mere end velkomne til møde i patient- og pårørendenetværket i Frivilligcentret.
 
Der er lagt op til spændende møde om pårørende, hvor vi fortsætter dialogen om samarbejde og pårørendepolitik og får inspiration til at arbejde med børn som pårørende.
 

 
Dagsorden
 
- 16.30
Velkommen og præsentationsrunde
 
- 16.45
Dialog om pårørendepolitik og samarbejde med kommunen
Vi får besøg af områdechef Margrethe Wivel fra Rudersdal Kommune. Hun vil på vejne af Social- og Sundhedsudvalget takke for høringssvarene om pårørendepolitikken, som udvalget behandlede på møde den 12. juni. Udvalget besluttede på baggrund af høringssvarene, at der er behov for at udforme en revideret udgave af pårørendepolitikken, som er mere tydeligt retningsgivende og bl.a. konkretiserer udmøntningen yderligere.
På mødet fortsætter dialogen om en ny pårørendepolitik og det fremadrettede samarbejde med Patient- og pårørendenetværket
 
- 17.45
Børn som pårørende
Vi får også besøg af Kræftens Bekæmpelses Områdechef, Per Bøge Kræftens Omsorg som holder oplæg om børn som pårørende.
 
- 18.25
Tak for i dag og næste skridt
 

Referat af Social- og Sundhedsudvalgets møde 12.06.2024 findes her
 
Tilmeld dig gerne på NemTilmeld
 
 


Antal visninger 169