Skip to main content

Nyvalgt bestyrelse i Frivilligcentret

Preben Etwil er blevet genvalgt som formand for bestyrelsen i Frivilligcenter Rudersdal. Her skal han sammen med en bredt sammensat og stabil bestyrelse løfte årets opgaver i Frivilligcentret.

Jack Otto Kristensen blev valgt som nyt bestyrelsesmedlem. Jack har gennem flere år været suppleant og bidraget med sin store viden om kulturlivet i Rudersdal, hvor han er engageret i Kulturparaplyen, Birkerød Kulturnat, Ny Musik og Birkerød Torvedage.

Ny suppleant er Katrin Lilja-Shaap fra Rudersdal Bevægelsesakademi. Katrin er 36 år cand merc i Rudersdal, mor til tre og gift med en hollænder. Hun har boet i Rudersdal kommune hele sit liv. Hun er uddannet på Copenhagen Business School (CBS) Cand. merc. i økonomisk markedsføring, med speciale i neuromarketing. Hun har arbejdet hos RuBA i knapt 2 år. Tidligere har hun arbejdet i både Københavns kommunes koncernservice samt på L’Oreals Nordiske hovedkontor. Men efter at være blevet mor er nærmiljøet og det stærke lokale sammenhold det hun vægter højest i sit arbejdsliv.

- Jeg glæder mig over at være suppleant, da vi hos RuBA ønsker at fortsætte det tætte samarbejde med Frivilligcenter Rudersdal. Det har i mange år været med til at give følelsen af et større foreningsfællesskab at arbejde tæt med jer. Derudover har vi haft glæde af samarbejdet med Frivilligcenter Rudersdal på et administrativt plan og mener, at vi fortsat kan bidrage med ungeperspektivet ind i Frivilligecenter Rudersdals arbejde. I RuBA er vi meget interesseret i at videreformidle glæden ved frivilligt arbejde til de kommende generationer, og jeg tror på at vi sammen kan få en masse unge til at løfte i flok, siger hun.

Bestyrelsen består desuden af:

Nada Naanaah Massoud, næstformand, Dansk Syrisk Kulturforening

Lene Juhl Stener, kasserer og personligt medlem

Per T. Christensen, Ældre Sagen

Mette Langkjær, Selvhjælp Rudersdal

Anette Rosholm, Verdensmål i Hverdagslivet

Lone Sandberg, Kræftens Bekæmpelse, suppleant.


Antal visninger 860