Sorggruppe for unge

Har du mistet og kan du også føle dig alene med sorgen? Unge inviterer andre unge til at deltage i et sorggruppe-forløb, for ingen skal være alene med sorgen.

Hvem kan deltage
Unge som har mistet og oplevet et stort tab tidligt i livet. Det kan være en forælder, søskende, en god ven eller en anden vigtig relation.

Hvad foregår der
Deltagerne støtter hinanden ved at dele egne historier og lytte til hinandens fortællinger. Det er ikke et terapiforløb, men et sted, hvor der er plads til at tale om alt det, der er svært, men også give plads til gode minder. Hver gang har vi et specifikt tema for mødet, det kan fx være højtider og mærkedage. Alle har på skift mulighed for at dele deres historie og erfaringer med de andre i gruppen.

I grupperne vil vi være 5 -8 personer.

Du møder
Grupperne ledes af Ingeborg , Sofie, Mie, Julie og Bodil,  som selv har haft tab og sorg tæt inde på livet i en ung alder. De har begge fået træning i at arbejde med selvhjælpsgrupper og sorgprocesser.

Hvor og hvornår
Sorggruppen afholdes i Frivilligcenter Rudersdal, Øverødvej 246 B, 2840 Holte. Gruppen mødes hver 14. dag i tidsrummet kl. 17-19.

Information og tilmelding
Du tilmelder dig via NemTilmeld. Det er gratis at deltage. Efter tilmelding vil du blive kontaktet af en af de to ledere af sorggruppen for en kort indledende samtale. De vil efter samtalen, og alt efter alder, sørge for at du kommer i den gruppe der er relevant for dig.

Tilmeld dig her

De unge frivillige står for sorgcafeer og sorggupper i Frivilligcenter Rudersdal.


Antal visninger 657

Seneste artikler

Juleglæde i Rudersdal

Film om misbrugets natur

Sammen om juleglæden


Frivilligcenter Rudersdal

Åbningstider: Mandag-torsdag kl. 10-15

Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794